Bejelentkezés
BEJELENTKEZÉS

Hungary
 • Česky
 • Slovenština
 • English
 • Polski
 • USA
HUF
0
0 Üres kosár
Rólunk

Rólunk

Átvesszük az informatikai hátteret 

2006 óta vállalunk felelősséget az Önök informatikai hátteréért. Elsősorban szervertechnológiákra és felhőszolgáltatásokra összpontosítunk. Integráljuk a Supermicro, ASUS és ASRock Rack szerver technológiákat, valamint független technológiai termékek, például TYAN és Gigabyte forgalmazók vagyunk Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Magyarországon és az USA-ban. Nemcsak ezek a partnerségek, hanem az IT-technológiák üzemeltetése és kezelése terén szerzett sokéves tapasztalatunk is alkalmassá tesz bennünket az IT kiszervezésére. Európa-szerte nyújtunk informatikai szolgáltatásokat a magán- és a közszférából érkező ügyfeleknek. Emellett nemrégiben saját Tier III-as adatközpontot építettünk Rožnov pod Radhoštěmben, ahol még hatékonyabban gondoskodunk A-tól Z-ig az vállalkozásuk informatikai hátteréről.

Több mint 70 embert foglalkoztatunk teljes munkaidőben, és több helyszínen is rendelkezésre állunk, nevezetesen Prágában, Rožnov pod Radhoštěmben, Katowicében, Nagyszombatban, Budapesten és a Virginia államban található Norfolkban.

 

Elégedett ügyfeleink vannak, és hosszú távon fenntarthatóan növekszünk. 

 • Maximális értékesítés előtti támogatást nyújtunk 
 • Gyorsan kezeljük ügyfeleink kéréseit 
 • Kulcsrakész megoldásokat szállítunk 
 • Biztosítjuk munkatársaink folyamatosan szakmai fejlődését

 

Miért érdemes együttműködni az ANAFRA-val?

 1. Több mint 15 éves tapasztalati és bizalmi hátteret kínálunk.  
  1. Évente több mint 1 000 fizikai szervert szállítunk le 
  2. Több mint 1000 szerver esetében nyújtunk kiterjesztett garanciát és 24/7-es rendelkezésre állást.
  3. Felhőinfrastruktúránk több mint 5000 ügyfelet szolgál ki. 
  4. Több mint 3000 TB ügyféladatot kezelünk.
 2. Mindig van valaki, akihez fordulhatnak. 
 3. Kiderítjük az Ön igényeiket, és javaslatot teszünk a megfelelő megoldásra. 
 4. Supermicro, ASUS és ASRock Rack szervertechnológiák rendszerintegrátora vagyunk. 
 5. Hosszú ideje építjük saját erőforrásainkat és know-how-nkat. 
 6. Saját felhő-infrastruktúránkat saját hardveren üzemeltetjük. 
 7. Nem félünk a személyre szabott megoldásoktól és az egyedi hosting szolgáltatások nyújtásától sem. 
 8. Minden igényre időben és minőségi megoldásokat kínálunk
 9. Folyamatosan segítjük munkatársainkat abban, hogy élvonalbeli megoldásokat fejlesszenek ki és nyújtsanak, legyen szó hardverről vagy szolgáltatásról. 
 10. Európa- és világszerte eleget teszünk ügyfeleink igényes elvárásainak.

Ügyfeleinket a világ minden tájáról megtalálhatja

 

 


Modern adatközpontok

Minden technológiánk Prágában és Brünnben található modern adatközpontokban található. Ezeket több független elektromos ág táplálja, és még egy valószínűtlen áramkimaradás esetén is minden energiaszükségletet külső beavatkozás nélkül,  legalább 24 órás működést garantáló nagy teljesítményű tartalék akkumulátorokkal és dízelgenerátorokkal fedezünk. A központokat világosan meghatározott és nagy teljesítményű légkezelő rendszer által biztosított üzemi hőmérséklet jellemzi. A rendszer több független hűtőkört alkalmaz. A technológiák ideális hűtése a hideg és meleg csatornák rendszerén alapul.


Biztonság az első helyen

A berendezések biztonságát zárt szekrények és a szervertermekhez való korlátozott hozzáférés biztosítja. Minden területet állandó CCTV-felügyelet alatt áll. Tűz esetén a helyiségeket FM-200 tűzoltórendszer védi. Műszaki nehézségek esetén a közvetlenül a szervertermeknél található műszaki támogatáshoz fordulhatnak, távolról is képes segítséget nyújtani. Az összeköttetést több külföldi vonal, valamint NIX és SIX csomópontok biztosítják. Minden csatlakoztathatóság a CISCO, azaz a világ egyik vezető iparági cégének technológiájával működik.


Adatközpont állapotfigyelés

A zökkenőmentes és megbízható működés biztosítása érdekében elengedhetetlen a szerverek állapotának folyamatos figyelemmel követése. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a rendelkezésre állást, a hálózati kommunikációt, a CPU- és memóriaterhelést, az egyes hardverkomponensek hőmérsékletét, a merevlemezek állapotát és más fontos paramétereket. Ezekkel az információkkal megelőzhetjük a problémákat, és maximalizálhatjuk a szolgáltatások elérhetőségét. Az adatok minden szolgáltatás legfontosabb részét képezik. Adataikat egyszerre több lemezen az adattárolónkban tároljuk, és naponta többször, fontosságuknak megfelelően biztonsági mentést készítünk róluk.

Change geographic locations?

Based on your location we recommend switching to our US site to receive better prices for goods and shipping as well as faster shipping.

1