Bejelentkezés
BEJELENTKEZÉS

Hungary
  • Česky
  • Slovenština
  • English
  • Polski
  • USA
HUF
0
0 Üres kosár
Szolgáltatások

Szolgáltatások

Szolgáltatási portfóliónkban webtárhely, levelezőtárhely és domain-szolgáltatások szerepelnek. Egyéb tárhelyszolgáltatásaink közé tartoznak a dedikált és virtuális szerverek, amelyeket menedzselt változatokban is kínálunk. Igényes és egyedi projektek számára is nyújtunk tárhelyszolgáltatást, valamint szerverházakat ügyfélszerverek számára.

Minden tárhelyszolgáltatás a saját szerver infrastruktúránkon fut. Supermicro rendszerüzemeltetőként nemcsak a Supermicro szerverekkel kapcsolatos sokéves tapasztalatunkból, hanem a világ három legnagyobb szervergyártójának egyikével való partnerségünkből is profitálunk.

Az informatikai infrastruktúra-kezelés vagy kiszervezés keretében teljes felelősséget vállalunk ügyfeleink informatikai rendszereiért. Speciális informatikai szolgáltatásaink közé tartozik az adathálózatok tervezése és kiépítése, beleértve azok későbbi kezelését, az informatikai auditokat vagy a kamerarendszerek telepítését is.
Change geographic locations?

Based on your location we recommend switching to our US site to receive better prices for goods and shipping as well as faster shipping.

1